Skip to content

Meubelmakerij

In 6 stappen van idee naar eindproduct

Ben jij op zoek naar een uniek product? Een meubel op maat laten maken is dan een verstandige keuze. De kwaliteit ligt veel hoger dan de meubels die je bijvoorbeeld bij de Zweedse gigant vindt. Daarnaast heb jij een item dat niemand anders heeft en compleet naar jouw smaak, sfeer en interieur is samengesteld.

 

01.Neem contact op

De eerste stap ligt bij jou! Je zit met een lege ruimte of je mist sfeer. Misschien heb je net een nieuw huis gekocht of een oud meubel geërfd. In veel van die gevallen hebben je nul benul van wat je wilt, laat staan hoe het eindresultaat eruit moet zien.

02.Ik denk met je mee

Samen gaan we op zoek naar een idee dat bij jou past. We bekijken de situatie of het item en ik geef jou een passend en uniek advies.

03.Van idee naar schets

Duis aute irure dolor in reprehend ptate velitei esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur xcepteur sinte.

04.Aan de slag!

Nu we het perfecte plaatje hebben geschetst, kan ik voor jou aan de slag. Het materiaal bestel ik wanneer dit niet meer op voorraad is. Wanneer het materiaal binnen is, kunnen de machines gestart worden. Ieder meubel vraagt om andere machines. Maar ieder item vraagt om toegewijd vakmanschap! 

05.Afwerking

Nu de grove lijnen zichtbaar worden, begin ik met de details die we besproken hebben. Het meubel wordt doorgaans prefab (in puzzelstukken) in de mijn werkplaats gemaakt om vervolgens in één of twee dagen bij jou geplaatst te worden.

06.Plaatsing en oplevering

Nu het meubel klaar is, maak ik een afspraak om het meubel bij jou te komen installeren.

Een tevreden klant!

Het project is pas afgerond, wanneer jij tevreden bent!

maatwerk

0
Tevreden Klanten
0 +
Jaar
Actief
0
Houtbewerkings Machines

Uit het goede hout gesneden

Ben jij op zoek naar een uniek product? Een meubel op maat laten maken is dan een verstandige keuze. ​